P9-brytere

  01.07.2017

P9 er vår mest populære elektromekaniske bryter som den kan brukes i en rekke paneler i kommersielle og industrielle applikasjoner. Du kan forvente komponenter som jobber dag inn, dag ute selv i de mest krevende miljøer med gratis låsende og øyeblikkelige alternativer. Funksjonene inkluderer:


P9 er vår mest populære elektromekaniske bryter som den kan brukes i en rekke paneler i kommersielle og industrielle applikasjoner. Du kan forvente komponenter som jobber dag inn, dag ute selv i de mest krevende miljøer med gratis låsende og øyeblikkelige alternativer. Funksjonene inkluderer:


      Spyl og hevet kuppelknappestiler med enten matt eller glanset finish

      Liten innpakningsalternativ

      Dobbel pause eller kortslutning for å hindre sjokkfare

      Momentary action og Latching alternativer.

      Hus og knapp konstruert helt av plast

      Montering via gjenget kropp eller snap-in panel

      Evne til å motstå ekstrem vibrasjon og støt

      Tetting til IP68S

 

Leverandørfordeler

 

Vi har designet og produsert kontrollbrytere i 56 år. Våre RF Design Engineering funksjoner, onsite A2LA Accredited Testing Laboratory og datamaskin produksjonslinjetest sikrer de høyeste produksjonsstandardene. Vi har også bedriftssertifiseringer, inkludert Global Recognized Aerospace Quality System Accreditation (AS9100-2009) og North American FAA Repair Station Accreditation (langt del 145), og produktkvalitetsbevis, inkludert ATEX / IECEx og FAA / PMA. Vår vertikalt integrerte produksjon fortsetter å levere og tilfredsstille kunder over hele verden.

 

P9 Dome-serien

 

P9 Dome Series-bryteren har en lignende form og stil til P7-D-serie-knappen, men det skiller seg fra sin plasthuskonstruksjon og muligheten til et kortslutningsarrangement i tillegg til standard dobbeltbrudd. Det er også mulig å skreddersy funksjonen og formen til P9 ved å velge enten en hevet knapp eller en knappeknappprofil og standard eller liten rammeversjon. Denne fleksibiliteten gjør at P9 kan installeres i forskjellige applikasjoner for bruk i en rekke arbeidsmiljøer.

 

Robust og langvarig

 

Når kombinert med den ypperlige elektriske og mekaniske ytelsen og grunne paneldybden, er P9 Dome-serien i stand til å fungere under de mest alvorlige forholdene. Den robuste bygningen støttes av en fuktsikker og støvtett forseglet konstruksjon, som har en elektrisk levetid på 25.000 operasjoner for induktive belastninger funnet i de fleste elektroniske enheter og resistive belastninger som er vanlige i elektriske produkter og andre applikasjoner som gir varme og bevegelse. Du kan også legge til en vanntett forsegling ved hjelp av den intuitive delbyggeren på vår hjemmeside.

 

Vanlige bruksområder

 

P9 Dome-serien er utviklet for bruk i situasjoner der det kreves en kvalitets-presisjon, robust og slank trykkbryter. Programmer inkluderer paneler, datamaskiner, kontrollhåndtak og tungt utstyr. Snap-actionvarianten til P9 gir også positiv taktil tilbakemelding, slik at operatøren vet når bryteren er deprimert. Alle våre P9-modeller leverer lav kontaktmotstand på grunn av deres unike design og høy kontakttrykksmake. Det er også mulig å velge enten PC Pin, 0.100 "Quick Connect og Solder Termination alternativer.

 

Delbygger

 

Vi forstår at du trenger en P9-bryter som passer dine spesifikke krav. Derfor har vi P9 Catalog PDF, Standard Switch Guide og Pushbutton Switch Selection Guide for å informere og utdanne deg om våre bransjeledende trykknappbrytere. Vi har også utviklet en delbygger slik at du kan bygge en skreddersydd P9-bryter skreddersydd for dine applikasjoner. Du kan velge mellom forskjellige terminalstiler, kretsformer, byttehandlinger, saks- og fasettfarger og knappfarger.


http://www.nexuscomponents.co.uk/Products/Switches/Pushbutton-Switches/OTTO%20P9C%20Lower%20Cost,%20Low%20Level%20Only%20Pushbutton%20Switch%20Range